अंजीर के गुण

Posted On मार्च 12, 2008

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

स्थाई  रुप  से  रहने  वाली  कब्ज़  अंजीर  खाने  से  दूर  हो  जाती  है। ज़ुकाम,फेफड़े  के  रोगों  में  पाँच  अंजीर  पानी  में  उबाल  कर  छानकर  यह  पानी  सुबह-शाम  पीयें। दमा  जिसमे  कफ(बलगम)  निकलता  हो उसमें  अंजीर  खाना  लाभकारी  है  इससे  कफ  बाहर  आ  जाता  है,

एक उत्तर दें

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / बदले )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / बदले )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / बदले )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / बदले )

Connecting to %s